Marijke Lenders

Ik ben geboren op het platteland in de buurt van Nijmegen in 1961. Als oudste van vier kinderen leerde ik al vroeg de handen uit de mouwen steken. In verband met m’n opleiding, ben ik in 1980 verhuisd naar Rosmalen en Den Bosch. Overigens met veel plezier.  Mijn praktijk bevindt zich ook in Rosmalen.

Ik ben getrouwd en samen hebben we 3 kinderen . Zij zijn inmiddels de deur weer uit zodat wij in een nieuwe fase van onze relatie aanbeland zijn .

Het leven zelf heeft mij ook levenslessen gegeven, en ik krijg ze nog. Mijn partnerschap en moederschap heb ik altijd gecombineerd met mijn werk en opleidingen welke hieronder vermeld staan. Het was soms veel en vol maar het heeft me ook veel gegeven. Als moeder van 3 volwassen kinderen en echtgenote heb ik levenservaring opgedaan, ook moeilijke periodes en problemen zijn mij niet bespaard gebleven.

Dat helpt me ook om anderen echt te begrijpen, me in te leven, problemen te doorgronden en te zoeken wat jou/ jullie in de weg zit om weer met zin en inspiratie te kunnen leven. Ik ben sowieso geïnteresseerd in mensen, in het leven, in relaties.

Je bent , jullie zijn, van harte welkom.

Kwaliteit en Privacy:

  • In 1989 ben ik afgestudeerd als sociaal psychiatrisch verpleegkundige en heb me in de jaren daarna verder ontwikkeld en bekwaamd op gebied van individuele coaching / hulpverlening en relatietherapie.
  • Voor een overzicht van mijn opleidingen en werkervaringen zie mijn linked-In profiel klik hier.
  • Naast mijn werkzaamheden in mijn praktijk werk ik ook als praktijkondersteuner GGZ in een huisartsenpraktijk.
  • Tot slot geef ik af en toe les aan de Avans-Hogeschool.
  • Om elkaar scherp te houden en te blijven leren volg ik regelmatig studiedagen, workshops, intervisie (met collega’s onderling) en supervisie ,
  • Ik heb een BIG-registratie (beroepen in de gezondheidszorg) en ben aangesloten bij ‘geschilleninstantie ‘De Zorgprofessional’ en Stichting EFT Nederland.
  • Voor mijn privacyreglement klik hier.

Samenwerking:

In de omgeving Rosmalen, Oss, Den Bosch ken ik intussen een groot aantal zorgprofessionals en ben ik op de hoogte van relevante netwerken. Dit kan van dienst zijn als ik je / jullie door wil verwijzen naar een andere zorgprofesssional.

Wachtlijst:

Op dit moment heb ik geen wachtlijst.

Helaas kan ik op dit moment geen nieuwe cliënten aannemen.


Informatie i.v.m. het corona-virus:

Ik volg de algemene adviezen / richtlijnen van de overheid. Bij vragen hierover kun je me bellen of mailen.

Maak een afspraak door te bellen naar

06-50466608

Adres

Praktijk Marijke Lenders
Maasborch 4
5247SR  Rosmalen

Openingstijden

Op afspraak

Algemeen

BIGNR: 29010368730
BTW: NL001196144B31
KVK: 17270079
Aangesloten bij : “De Zorgprofessional” en bij Stichting EFT Nederland.

Privacy verklaring

Deze kunt u hier lezen.